Scoret mot gamleklubben TUIL

Sebastian Ottesen avgjorde for Senja

Lørdag satte Sebastian Østman Ottesen inn seiersmålet for Senja da han møtte gammelklubben Tromsdalen.

MATCHVINNER. Sebastian Østman Ottesen scoret vinnermålet for FK Senja.  Foto: Robin Andersen

sport

Dermed tok Senja, som tapte sin første seriekamp hjemme, tre meget fortjente poeng mot det tidligere Tromsdalen som spilte i 1. divisjon i fjor. Først sendte Markus Johnsgård Senja i ledelsen da han etter drøye halvtimen tok godt vare på muligheten han fikk etter en miss i TUIL-forsvaret. Ballen ble slått hardt under TUIL-keeper Theodor Nilsen og i nettmaskene.

Senja dominerte før pause

For det var nemlig gjestene fra Senja som hadde kontroll over det meste av spillet de første 45 minuttene. Det skulle gå hele 28 minutter før TUIL fikk det man kan kalle en mulighet, da Andreas Løvland fra skrått hold satte ballen flere meter utenfor mål. Hadde Senjas beste på lørdag Adrian Nymo Melseth hatt litt tur, kunne det meget lett ha stått 2-0 etter halvspilt kamp, og i tillegg hadde Sverre Skoglund sin store sjanse da han headet et innlegg over tverrliggeren.