Ønsker å slå sammen FIL Fotball og Varden FK: – Vi må se fremover, ikke bakover

Omtrent tre og et halvt år etter at flere brøt ut av FIL Fotball og dannet Varden FK, kan klubbene nå bli slått sammen.

FREMTID: Styreleder i FIL Fotball, Øivind Søreng, sier man må se fremover og ikke bakover. Etter bruduljene høsten 2016, kan det nå gå mot at FIL og Varden slås sammen til en og samme klubb.  Foto: Knut Løkse Nilssen

sport

Det er Finnsnes IL Fotball som har tatt initiativet til å innlede samtaler med Varden, med et ønske om å slå sammen de to klubbene.

– Vi i FIL ønsker å se på mulighetene for at vi skal kunne være en klubb. Det er det vi som klubb ønsker å gå i samtaler med Varden om, og vi har allerede hatt samtaler med dem. Men vi er helt i startfasen og det er mange ting som skal drøftes. Men vi opplever at det er en felles interesse i klubbene for å styrke den lokale satsinga på Finnsnes, slik at tilbudet for fotballspillerne her blir best mulig. Det er utgangspunktet for at vi gjorde en henvendelse til Varden, forteller styreleder Øivind Søreng til Folkebladet.