Vannskader i taket på hallen:

Kan bli stengt for bruk frem til skadene er reparert

I forrige uke valgt man å stenge deler av hallen i Bardufoss storhall for bruk på grunn av vanninntrengning i deler av tretaket i hallen. Nå har man valgt å stenge hele hallen for bruk.

TAR INGEN SJANSER: Daglig leder i Bardufoss Storhall mog BOIF Erling Andreassen forteller at hallen er stengt for bruk inntil videre. Han sier at hallen i verste fall kan bli stengt til skadene i taket er utbedret.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Daglig leder Erling Andreassen i Bardufoss storhall og BOIF bekrefter at hele hallen inntil videre er stengt for all bruk.

– Grunnen til at vi har stengt for bruk inntil videre er at vi har registrert at treverket i taket har bulet enda mer ut, og at vi ikke tar noen sjanser på at snøen som fremdeles er på taket kan føre til at for eksempel deler av taket kan rase ned og i verste fall treffe folk som er i hallen.