BOIF gambler ikke med sikkerheten for utøverne

Har stengt deler av hallen

Lekkasjer i deler av taket i Bardufoss storhall er nå så omfattende at BOIF har valgt å stenge deler av hallen inntil halltaket er utbedret.

Har stengt ei side aV fotballbanen: Daglig leder Erling Andreassen i Bardufoss Storhall og BOIF forteller at den ene sia av storhallen der vannlekkasjenen er størst nå er stengt.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Erling Andreassen som er daglig leder både i storhallen og i BOIF sier til Folkebladet at man nylig har fått en takst over lekkasjeskadene, og at man om få dager får besøk av firmaet Hugaas Entreprenør som bygde hallen.

- Vi har jo tidvis hatt drypp fra taket i flere år, noe vi ved flere anledninger har påpekt til Hugaas. Men nå er situasjonen slik at det må gjøres noe med taket, sier Andreassen. Han forteller at det nå er den ene siden av taket der det er brukt treverk der man tydelig ser at vannet har trengt inn i treverket.