Senja/FIL-seier og Senja-seier

Damelaget Senja/FIL slo Furuflaten og Senja slo FIL i treningskamper i Islandsbotn fredag kveld.

KAMP: Senja slo FIL i en treningskamp i nye Senja storhall fredag kveld.  Foto: Sindre Jensen

sport

Senja slo Finnsnes 4-1 fredag kveld da lagene møttes for første gang til treningskamp i den nye fotballen i Islandsbotn, der Frank Berntzen for første gang ledet "nye" Finnsnes i kamp. Grønntrøyene har som kjent mistet store deler av grunnstammen i fjorårets lag etter at klubben har flyttet treningsbasen for spillerne hjem til Finnsnes.

Overgang

Sverre Skoglund som har tatt overgang til Senja ordnet 1-0 til Senja etter 26 minutter, mens Mathias Johnsgård la på til 2-0 to minutter ute i andre omgang.

Etter det la veteranen Christer Johnsgård på til 3-0 da halvtimen gjensto, mens Jonas Evertsen satte inne Senjas fjerde scoring for kvelden etter 75 minutters spill. Kristian Hansen reduserte til 4-1 da noen få minutter av kampen gjensto.

Damelaget seiret

Damelaget til Senja/Finnsnes hadde ikke problemer med å slå Furuflaten 3-1 i kampen som ble spilt tidligere på kvelden. Marie Jentoft, Anne Sofie Johansen og Ida Sørgjerd scoret målene for Senja/Finnsnes. Furuflaten spiller denne sesongen i 3. divisjon etter at de har trukket laget fra spill i 2. divisjon.