tirsdag 04.08 2020

Lokale løpere gjorde det sterkt under helgas «Altamila»:

Drøy Midt-Troms dominans på «Altamila»

Lokale profiler gjorde storeslem under gateløpet Altamila i helga. Det ble både «persing» og løyperekorder på Midt-Troms-utøvere.

Fram til og med 14. august kan du gå deg 100 000 kroner rikere:

Fjelløpet «Toppremien» braker løs

Om knappe to uker arrangeres det litt spesielle fjelløpet «Toppremien» i Sørreisa. Der trenger du ikke nødvendigvis være toppidrettsutøver for å stikke av gårde med den gjeveste pengepremien.

mandag 03.08 2020

Fem snakkiser etter TILs sene seier

søndag 02.08 2020

Senja pådro seg nok et tapt etter møte med Brattvåg søndag:

Har tapt tre av fire kamper

Det ble en heltung dag for Senja-spillerne etter 1-3-tapet mot Brattvåg søndag. Etter å ha stått godt imot sundmøringene lenge, raknet det litt mot slutten.

Senja-børsen: «Markus Senjas beste spiller i dag»

Her er vår vurdering etter Senjas 1-3-tap borte mot Brattvåg søndag.

fredag 31.07 2020

Nok en seier for TIL fredag

Skråsikker etter utprøvingen av nytt produkt:

– En app jeg skal abonnere på

Da korona-epidemien inntraff ble det vanskelig for den danske rideinstruktøren å komme til Norge for å holde kurs. Da begynte ridelærer, Elin Sørensen, å se på andre løsninger.

torsdag 30.07 2020

Dette mener Helstrup TIL har blitt bedre på

Alt går etter planen for gjenåpningen

Likestillings- og kulturminister Abid Raja kunne onsdag slå fast at planen for gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august fortsatt står som før. Det erfarer Folkebladet i en pressemelding fra regjeringen.

onsdag 29.07 2020

Koronakroppen 2020: Kræsj-kurs i turn

Velkommen til Folkebladet-TVs nye miniserie Koronakroppen 2020. Her vil det komme videoer med treningsøvelser du enkelt kan gjøre hjemme. Til deg som synes det har vært vanskelig å holde treningen ved like gjennom korona-tiden, eller som bare trenger litt ekstra motivasjon til å trene i sommer. Vi sparker det hele i gang med et kræsj-kurs i turn for Folkebladets sportsreporter Lars Olav Rege.

Klart for friidrettsstevne: – Viktig for motivasjonen

Sammen med Bardu IL og Målselv IL, skal IL Pioner arrangere kretscupstevne 15.-16. august. Og det selv om de normalt ikke arrangerer stevner så seint på året.

Full fyr i sølvkampen i Serie A

Inter og Atalanta vant sine kamper i Serie A tirsdag, og sølvkampen lever for fullt før de to møtes i helgens serieavslutning.

tirsdag 28.07 2020

Slik ser kretsen for seg at sesongen kan gjennomføres

Norsk fotballforbund har fått beskjed om at det ikke blir noe møte med helsemyndighetene før 10. august.

Ceide: – Dribler for å skape sjanser, ikke bare for å kødde

Emil Konradsen Ceide (18) har gjort sakene sine bra for Rosenborg i det siste, og har blitt belønnet med 8 kamper og 414 minutter spilletid. Nå forteller han om oppgangen.

mandag 27.07 2020

Høydepunkter TIL-Øygarden

Tromsø vant mot Øygarden på hjemmebane mandag kveld. Se høydepunkter fra kampen.

lørdag 25.07 2020

Ledet 1-0 etter syv minutter — tapte 1-3

Det startet bra da Moss-spilleren Trym Bergan Solli satte ballen i eget nett etter et pent Senja-angrep på høyresiden. Men resten av kampen ble et eneste mareritt for Kjetil Warholms mannskap.

fredag 24.07 2020

Andrine (17) eneste fra Troms som deltar i NM:

– Det blir fort fire-fem timer i stallen hver dag

Andrine Sørensen Horvli (17) har kvalifisert seg til NM i dressurridning. Så langt er hun den eneste fra Troms som reiser sørover mot Gjøvik for å delta, uten at det hindrer henne fra å ha finalen for øyet.

På dette er Ceide best i Eliteserien

Den tidligere Finnsnes-spilleren, Emil Konradsen Ceide (18), som for tiden spiller i Rosenborg, er kjent for sin offensive spillestil. Nå viser statistikk at det er én ting han er best på i Eliteserien.