FIL avsluttet sesongen med stil

Finnsnes leverte en solid forestilling borte mot Harstad, og ga seg ikke før det stod 1-5 på resultattavla.

FORNØYD: FIL-trener Alexander Samuelsen mener de har levert en fantastisk sesong.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Finnsnes tok kontroll over kampen fra første spark, og scoret to mål i kampens første kvarter. Banens beste spiller, Martin Larsen Traasdahl, stod for begge målene. Først var han våken fremme på en retur fra keeper og sendte gjestene i føringen etter elleve minutter. Få minutter senere økte han ledelsen til 0-2, da han banket ballen i nettmaskene fra hjørnet av sekstenmeteren.

Harstad hadde lite å stille opp med i første omgang, og skapte svært lite. Finnsnes fortsatte å dominere, og skapte flere sjanser. 0-3 kom i det 39. spilleminutt da Vebjørn Grunnvoll satte en tilnærmet perfekt straffe i mål, bak en sjanseløs HIL-keeper. Dermed kunne grønntrøyene gå i garderoben med en komfortabel tremålsledelse.