folkebladet

Nyhetsstudio uke 13

  • Siste nytt
  • TV
  • Anbefalt

Tre nye har testet positivt på koronasmitte i Senja

De to personene som ble testa knyttet til personen som fredag fikk påvist viruset, har fått bekrefta sine prøver, skriver Senja kommune i ei pressemelding.

Trosser koronakrisen — starter bygging av ny skole til 370 millioner

Usikkerheten omkring pandemien var i fokus da politikerne skulle bestemme seg for å gå i gang med bygging av ny skole til 369 millioner. Hensynet til næringslivet veide tungt da fem mot to vedtok utbyggingen.

Korona-smittet mann i Tromsø døde hjemme

En 72 år gammel mann, som var bekreftet smittet av koronaviruset, døde natt til onsdag.

Dømt til 120 dagers fengsel i overgrepssak

En tidligere samfunnstopp (80) i Midt-Troms om stod tiltalt for seksuelle overgrep mot mindreårige er i Trondenes tingrett dømt til 120 dagers fengsel.

Skatteetaten advarer: – Vi sender ikke lenker

Etter flere henvendelser går Skatteetaten ut for å advare. Svindlere gir falske løfter om penger til gode og legger ved en logo som gjør det lett å tro at Skatteetaten er avsender.

Ble beordret til å stenge salongene:

– Mange er helt avhengig av min hjelp

Frisørene sitter hjemme og kjeder seg mens kundene deres blir mer og mer ustelt på håret etter hvert som dagene og kanskje ukene går.

Klimaservice i Bardu kjøpt opp av Tromsø-selskaper

Elektroentreprenøren JM Hansen AS og VVS-selskapet Åge Nilsen AS kjøper selskapet Klimaservice i Bardu.

– Skal være glad for at det finnes muligheter og giv

Korøvingsgrupper på Facebook og apper for dirigenter holder både kreativitet og musikalsk humør ved like. Men magien i det menneskelige møtet klarer de aldri å gjenskape.

Stille dager i Finnsnes kirke

Over fem år de sittet i kirkeasyl. Men de har aldri vært mer isolert fra omverden enn akkurat nå. Da blir en sang et stort lyspunkt for Dilani Johnsen Collin.