folkebladet

Nyhetsstudio uke 12

  • Siste nytt
  • TV
  • Anbefalt

Formannskapet og ordfører får utvidet myndighet

Et samlet Senja kommunestyre har gitt sin tilslutning til ei midlertidig organisering som gir formannskap og ordfører myndighet til å ta nødvendige raske avgjørelser i en krevende tid.

Polarbadet nær stupet

Alle alarmklokker ringer nå for Polarbadet. Hvis badelandet ikke får på plass en bærekraftig økonomisk løsning, kan badet i verste fall ende opp som kun et 25-metersbasseng for lovpålagt svømmeundervisning — eller bukke helt under.

I pluss for tredje året på rad — men 2020 kan bli et tøft år

Reistadløpet leverte i 2019 regnskapsoverskudd for tredje året på rad. Foreløpig er det usikkert hvilke konsekvenser 2020-avlysningen blir å få.

Premier League kan bli avsluttet for tomme tribuner på nøytrale baner

Klubbsjefene i Premier League skal ha kommet med et forslag om å la de 92 gjenstående kampene gå bak lukkede dører på noen få nøytrale baner, ifølge The Sun.

De første får skattemeldingen onsdag – men koronaviruset påvirker hjelpen du kan få

Skatteetaten skal sende ut skattemeldingen som planlagt, på flere forskjellige datoer. Men publikumsmottakene på skattekontorene er stengt inntil videre.

Navs IT-systemer overbelastet av krisepakke

Siden torsdag har 54.000 permitterte søkt Nav om krisestøtte, men etaten klarer ikke å betale ut pengene som krisepakken fra Stortinget legger opp til.

Ferga over Andfjorden starter 15. mai

Sommerforbindelsen mellom Andenes og Gryllefjord starter opp 15. mai og seiler frem til og med 30. august.

To ungdommer alene hjemme måtte komme seg ut fra flammene

Rømte ut da huset brant

De to ungdommene var alene hjemme da de oppdaget at det brant i huset. Da var brannutviklingen kommet så langt at de måtte komme seg ut.