folkebladet

Siste nytt om korona

  • Siste nytt
  • TV
  • Mer om korona

Korona-smittet mann i Tromsø døde hjemme

En 72 år gammel mann, som var bekreftet smittet av koronaviruset, døde natt til onsdag.

Dømt til 120 dagers fengsel i overgrepssak

En tidligere samfunnstopp (80) i Midt-Troms om stod tiltalt for seksuelle overgrep mot mindreårige er i Trondenes tingrett dømt til 120 dagers fengsel.

Myker opp regler i inntil et halvt år

For å avhjelpe næringslivet i regionen myker Troms og Finnmark fylkeskommune opp regler for låne- og tilskuddsordninger.

Skatteetaten advarer: – Vi sender ikke lenker

Etter flere henvendelser går Skatteetaten ut for å advare. Svindlere gir falske løfter om penger til gode og legger ved en logo som gjør det lett å tro at Skatteetaten er avsender.

Australske forskere tester kur for korona

Australske forskere sier de kan ha funnet en kur for koronaviruset og håper å starte testing på mennesker innen slutten av mars.

Koronaviruset kan velte kulturbyggåpning i Oslo

De nye utgavene av Munchmuseet, Nasjonalmuseet og Jordal Amfi er blant det større kulturbyggeprosjektene i Oslo som kan bli forsinket av koronaviruset.

Strid om korona-medisin for utsatt fiskerinæring

Stengte restauranter verden over fører til dramatisk mindre etterspørsel etter fersk fisk. Men nå strides aktørene om hva som er beste medisin for ei næring som kan gå mot et uår.

Fylkesmannen ber Airbnb-utleiere ta ansvar: – Be turistene reise hjem

Kun 21 dokumentert smittet med korona i Troms og Finnmark, men fylkesmann Elisabeth Aspaker frykter at det finnes store mørketall.