folkebladet

Siste nytt om korona

  • Siste nytt
  • TV
  • Mer om korona

Omstridt 2,5 kilometergrense for hyttekjøring:

Skuterkjøring: Flertall for å fjerne grensen

– En gledens dag, sier forslagsstiller Sandra Borch (Sp). Mandag morgen avgjorde Frp at de går med Sp og vil fjerne 2,5 kilometergrensa for å kjøre skuter til hytta.

Tre nye har testet positivt på koronasmitte i Senja

De to personene som ble testa knyttet til personen som fredag fikk påvist viruset, har fått bekrefta sine prøver, skriver Senja kommune i ei pressemelding.

Trosser koronakrisen — starter bygging av ny skole til 370 millioner

Usikkerheten omkring pandemien var i fokus da politikerne skulle bestemme seg for å gå i gang med bygging av ny skole til 369 millioner. Hensynet til næringslivet veide tungt da fem mot to vedtok utbyggingen.

Utsatte pressekonferanse i siste liten

TV2 meldte søndag at regjeringen kommer til å legge flere føringer for hvordan lokale karanteneregler skal gjennomføres, men vil ikke legge ned forbud mot slike regler.

Korona-smittet mann i Tromsø døde hjemme

En 72 år gammel mann, som var bekreftet smittet av koronaviruset, døde natt til onsdag.

Dømt til 120 dagers fengsel i overgrepssak

En tidligere samfunnstopp (80) i Midt-Troms om stod tiltalt for seksuelle overgrep mot mindreårige er i Trondenes tingrett dømt til 120 dagers fengsel.

Myker opp regler i inntil et halvt år

For å avhjelpe næringslivet i regionen myker Troms og Finnmark fylkeskommune opp regler for låne- og tilskuddsordninger.

Skatteetaten advarer: – Vi sender ikke lenker

Etter flere henvendelser går Skatteetaten ut for å advare. Svindlere gir falske løfter om penger til gode og legger ved en logo som gjør det lett å tro at Skatteetaten er avsender.

Australske forskere tester kur for korona

Australske forskere sier de kan ha funnet en kur for koronaviruset og håper å starte testing på mennesker innen slutten av mars.

Koronaviruset kan velte kulturbyggåpning i Oslo

De nye utgavene av Munchmuseet, Nasjonalmuseet og Jordal Amfi er blant det større kulturbyggeprosjektene i Oslo som kan bli forsinket av koronaviruset.

Strid om korona-medisin for utsatt fiskerinæring

Stengte restauranter verden over fører til dramatisk mindre etterspørsel etter fersk fisk. Men nå strides aktørene om hva som er beste medisin for ei næring som kan gå mot et uår.

Fylkesmannen ber Airbnb-utleiere ta ansvar: – Be turistene reise hjem

Kun 21 dokumentert smittet med korona i Troms og Finnmark, men fylkesmann Elisabeth Aspaker frykter at det finnes store mørketall.