folkebladet

Nyhetsstudio uke 10

  • Siste nytt
  • TV
  • Anbefalt

Korona-smitte påvist i Senja kommune

Kommuneoverlege Aslak Hovda Lien bekrefter overfor Folkebladet at en person har testet positivt for korona-virus i Senja kommune, men forklarer at de fortsatt avventer en b-prøve som skal analyseres ved Folkehelseinstituttet.

Nå er «the band back together» i SIF

Overgangen til Tobias Kvalvik Henriksen kompletterer en vinter med solide tilvekster i Salangen.

Krever full stans i utredninger i politidistriktet

Den massive motstanden mot politimesterens tiltak i Troms fortsetter. Som kommunene i Midt-Troms lensmannsdistrikt krever Midt-Tromsrådet nå full stans i utredningsarbeidet i Troms politidistrikt.

– Tullete at de ikke hører på oss

Både elever og lærere ved Finnsnes ungdomsskole reagerer på vedtaket om mobilforbud i Senja kommune, og kaller forbudet «helt idiotisk».

Studie: Koronaviruset har mutert til en aggressiv variant

Koronaviruset har utviklet seg til to varianter, og det er mulig å være smittet av begge samtidig, ifølge en studie.

Støtter sykehusklovnene med treningstimer

Daglig leder og eier av Kick Finnsnes trening og helse, Tonje Fjeldstad, arrangerer på lørdag treningstimer til inntekt for sykehusklovnene.

Bråket i Senja kommunestyre:

Vurderer å tre ut av Senja-politikken

Senjalistas Jasmin Agovic-Nordaas vurderer å søke permisjon fra sine politiske verv ut perioden.– Det er måten vi politikere opptrer overfor hverandre som er problematisk, sier Agovic-Nordaas.

Høye priser ga stor vekst i norsk sjømateksport i februar

Norge eksporterte 216.000 tonn sjømat for 9,3 milliarder kroner i februar, en økning på 1,4 milliarder fra februar i fjor, viser tall fra Norges sjømatråd.