Mye artig for voksne og barn

Humoren har inntatt Polar Park og blir der hele sommeren og kommer garantert til å glede mange barn og voksne.

Fanget: Vimsy Violenza, i Hanne Amalie Smedstad sin skikkelse, fanget sitt publikum med ondskap, humor, sang og ukulelespill på utescenen med publikum under tak. De fire andre rollene spilles av Caroline Lea og Sverre Fredrik Hermansen. Produsent er Kristine Myhre Tunheim og Rimfrost.  Foto: Rune Ottarsen

kultur

SALANGSDALEN: Rimfrost sin produksjon ”Vimsa Violenza” er artig og litt skummel for de minste og fremkaller mye latter hos de voksne.

Anbefales

– Den var skikkelig artig og vi anbefaler den. De voksne flirte også mye, reklamerer Erik Gundersen Kvernmo (9).

Også kompisen Simen Vars Larsstuen (9) likte forestillingen.

– Den var artig for elgen var ganske dum og Vimsy var skummel, sier Larsstuen.

Guttene likte at det kom fram i forestillingen at ulvene ikke er farlige for mennesker og har veldig lyst til å se teaterstykket flere ganger.

Det var ikke første gangen de to var i Polar Park og Kvernmo opplyser at Salt og Pepper er favorittene, mens Larsstuen har feiret barnebursdag med besøk inne hos revene.

Humor og moral

Forestillingen Vimsy Violenza er produsert av Rimfrost skrevet av Alexander Martinsen og han var glad for responsen fra publikum på urpremieren.

– Det er masse humor for barn og voksne for det er tross alt en familieforestilling, forklarer Martinsen.

Moralen ligger tydelig gjennom den førti minutter lange forestillingen og Martinsen har tatt hensyn til det Polar Park ønsker å formidle.

– Vi får fram at alle må bidra til å vare på naturen og alle dyr, forsøker å vise at ulv ikke er farlig, for de er faktisk mer redd for oss.

Gave

Forestillingen kommer til å gå hele sommeren fra onsdag til søndag og er spesialbestilt til 20-års jubileet for dyreparken.

– Vår gave til publikum er teater. Det var tenkt for unger fra seks til 12 år, men de voksne blir også underholdt, forklarer daglig leder Heinz Strathmann.

(Folkebladet.no)