«Prisutdeler» fikk prisen selv

TENNEVOLL: Viggo Antonsen fikk kulturprisen i Lavangen 2013. Vanligvis er det han som har delt den ut.

Overlykkelig. Viggo Antonsen (til venstre) fikk torsdag kveld kulturprisen i Lavangen fpr 2013 av ordfører Erling Bratsberg. Han mottok et diplom, et fat samt en sjekk på kroner 3.000.  Foto: Ulf Antonsen

kultur

– Litt rart å stå på andre sida, sier en overlykkelig prismottaker.

- Har personen først sagt ja, kan man stole på at han stiller, sa ordføreren da han torsdag kveld delte ut kulturprisen i Lauvhallen.

Aktiv

Erling Bratsberg begrunnet tildelingen med at årets prisvinner har vært aktiv i lag og foreningsliv i mange år, blant annet som medlem av styret i Skolemusikken og reisleder på stevner.

Videre nevnes at Viggo Antonsen har vært en drivkraft i Lavangen Idrettsforening som trener og pådriver for reiser til Norway Cup.

Delt ut selv

Hans rolle som leder og rennansvarlig i 11 år for Spanstind rundt ble også trukket fram. I hele åtte år fra 2002 til 2010 har han vært leder i Lif og er nå tilbake i førersetet etter en pause på to år.

Selv synes vinneren at det var både overraskende og spesielt.

- Vanligvis har jeg jo stått på andre siden og delt ut kulturprisen som medlem i kulturkomiteen. Det er litt rart å stå på andre siden, sier en smilende fornøyd prisvinner.

(Folkebladet.no)