Stemningsfylt i fullsatt kirke

Med fullsatt kirke var det fredag klart for den årlige stemningskonserten til Kor Flott i Stonglandet kirke.

ÅRLIG: Fredag holdt Kor Flott sin årlige stemningskonsert i Stonglandet kirke, etter å ha måtte avlyst i fjor på grunn av korona.  Foto: Ida Larsen

kultur

Det var stor spennvidde med både ballader, reggae og mer up-tempo-låter som fylte kirka når koret inviterte til den ellevte konserten i rekka. På grunn av koronapandemien måtte koret avlyse fjorårets konsert.

Bandet hadde som tidligere med seg musikere fra Sørreisa. Og med solistene Gudrun Falch fra Sørreisa og Christoffer Nordby fra Senja fikk publikum høre kjente låter fra blant annet Bjørn Afzelius, Bob Marley, og Jahn Teigen. I tillegg framførte koret både gospel og a capella, til stor fornøyelse for de oppmøtte.

LYS: Det var ikke bare musikken som ga stemning til de som hadde tatt turen til Stonglandet på konsert denne kvelden. Også kirka var lyssatt for å sette publikum i riktig stemning.  Foto: Kundan Rockstad

For å gi en helhetlig opplevelse til publikum var kirka fargelagt i blått for anledningen. Lørdag tok koret turen til Skøelv kapell med den samme konserten — også her med fullsatte kirkebenker.