Trio med allsang-appell til Ottos

Fredag 19. og lørdag 20. november spiller Beat Express på utestedet Ottos på Finnsnes.

BEAT EXPRESS: Trio med høy allsangfaktor på scenen på Ottos på Finnsnes denne helgen.  Foto: Privat

kultur

Beat Express ble etablert i 2007 og består av musikere med bakgrunn fra Midt-Troms-band helt tilbake til begynnelsen av 1990-tallet: Kurt Olsen på trommer, Stein-Gunnar Eriksen på gitar og Håvard Høgstad på sang og bass.

Gjennom snart 10 år har det stemningsskapende bandet vært innom mange spillesteder over hele landsdelen. Repertoaret har stor allsang-appell, og spillelisten strekker seg fra dansbar 50-talls-rock til mer moderne låter. Hits hentes fra artister som Bryan Adams, Gary Moore, Creedence Clearwater Revival, Postgirobygget, Åge Aleksanderen og Jokke & Valentinerne.