– Kjent for å alltid levere på høyt nivå

Politikk, religion, krisehåndtering, kjærlighet, hat og vennskap: Are Kalvø er innom det meste når han tar for seg VG-lista i sin nye forestilling. Mandag 22. november står han på scenen på Kulturhuset Finnsnes.

TURNÉ: På scenen har Are Kalvø med seg Julie Støp Husby som synger og danser med han, og musiker Ståle Sletner.   Foto: Magnus Skred

kultur

I Riksteatrets forestilling «Toppar VG-lista» blander Kalvø humor, samfunnssatire og hverdagsfilosofi når han leter etter meningen med livet gjennom 50 år med popmusikk som har toppet VG-lista. Kanskje er det slik at svarene på alle de store spørsmålene om livet ikke er å finne i litteraturen, filosofien eller religionen, men hos Britney Spears og Freddy Kalas, spør Riksteatrets retorisk i sin beskrivelse av forestillingen.

Det er ikke første gang Are Kalvø reiser ut i regi av Riksteatret og besøker Finnsnes, forteller Vibeke Johnsen, markedskonsulent og teaterkontakt ved Kulturhuset Finnsnes.