– Det var på tide med et nytt julealbum

Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes deler julestemningen på sitt nyslupne album.

JULEALBUM: Med tittel inspirert av kirkeklokkene som ringer inn til jul, og et ønske om at alle skal være velkommen inn et sted når verden er på det mørkeste, har Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes sluppet julealbumet «Ringe inn».   Foto: Agnete Brun

kultur

Det er nøyaktig ti år siden Haukaas Mittet var gjesteartist på Oslo Gospel Choirs «Lys imot mørketida». Da var det på tide med et nytt julealbum, smiler hun. Fredag 12. november slapp hun og Lars Bremnes «Ringe inn».

Tittelen er inspirert av kirkeklokkene som ringer inn til jul, og et ønske om at alle skal være velkommen inn et sted når verden er på det mørkeste. 2020, med sine avlyste konserter under pandemien, ble for mange artister et år mer viet produksjon og tekstskriving. Over halvparten av låtene på «Ringe inn» er nytt stoff.