Jubileumskonsert på tredje forsøk

Konserten har vært avlyst to ganger tidligere, men nå kommer Vamp til Kulturhuset Finnsnes 24. mars.

JUBILEUMSKONSERT: Vamp feirer 30 år – 24. mars står ensemblet på scenen i Kulturhuset Finnsnes.   Foto: Pressefoto

kultur

Billettsalget til konserten starter fredag 12. november, og Vamp har tradisjon i å trekke fullt hus når de besøker Midt-Troms. Konserten er bandets jubileumsmarkering av sine tre tiår i norsk musikkliv: Vamp har solgt over én million plater og mottatt fem Spellemannpriser i tillegg til Prøysenprisen og Medaasprisen. Konserten har vært satt opp to ganger tidligere, men vært avlyst under koronapandemien.

I møtet mellom lyrikk og musikk har de utviklet et eget uttrykk som har funnet særlig gjenklang i den norske folkesjelen. Fra en rikholdig låtkatalog har de mye materiale å tilby på konsertene sine, ifølge presseskrivet.