– Samles også rundt bordet, ikke bare foran scenen

Endelig er det konsert igjen på Vonheim i Rossfjord. Søndag med ikke mindre enn to kor på scenen.

ENDELIG KONSERT: Rossfjord blandakor inviterer søndag 24. oktober til konsert på Vonheim – den første siden 2019.   Foto: Privat

kultur

Søndag 24. oktober kan Rossfjord blandakor igjen invitere til konsert på samfunnshuset Vonheim i Rossfjord. Det blir første konsert på Vonheim siden 2019 – siden før koronapandemien, forklarer Inger Joakimsen Lajord i blandakoret.

Sosialt

– Utpå nyåret 2020 hadde vi begynt å øve på vårkonserten vår. Så kom nedstengingen i mars, og vi utsatte og utsatte helt til vi avlyste. Deretter begynte vi så smått å øve igjen etter sommeren i fjor – før det igjen ble stengt ned. Mange har spurt om når det ville bli konsert, og frem til nå har vi bare svart at vi måtte vente. Når konserten er på søndag, har vi det tradisjonelle opplegget med tombola og loddsalg, kaffe og kaker og innlagt pause slik at folk har muligheten til å være sosial.