– Mener hjemplassen vår fortjener en real gjenåpning

Den 19. oktober kommer Sweet Scarlet tilbake til Kulturhuset Finnsnes for å gjøre sitt største og mest gjennomførte live-show til dags dato.

KONSERT: Tirsdag 19. oktober står Sweet Scarlet på scenen på Kulturhuset Finnsnes.   Foto: Privat

kultur

Det siste året har bandet produsert mye ny musikk, som de ser frem til å endelig få dele live med publikum.

– Dette er samme scene hvor vi hadde vår første releasekonsert i 2015. Den gang som ukjent up-and-coming lokalband hadde vi et enormt forhåndssalg som ingen av oss hadde forventet å se. Selv om vi nå i 2021 er blitt et hakket mer etablert Oslo-band, ønsker vi å returnere til Finnsnes for å få til en konsertopplevelse som ingen skulle tro at kunne oppleves av et lokalband i et lokalt kulturhus. Vi mener hjemplassen vår fortjener en real gjenåpning, og dermed ønsker vi å gjenta suksessen fra 2015, opplyser Cornelius Hermansen.