Ny sesong og nye medlemmer også etter koronaen

Mens mye av kulturlivet har slitt med frafall og manglende motivasjon, har Gisundkoret fått fem nye medlemmer den siste tiden. Lørdag 16. oktober inviterer de til sangkafé.

SANGKAFÉ: To ganger i året har Gisundkoret hatt sangkafé, men nå har den populære, musikalske møteplassen ikke vært arrangert siden 2019. Dirigent Eva Line Nergård og Roger Seljenes ser frem til igjen å ønske publikum velkommen på Grasmyr grendehus.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Både manglende rekruttering og manglende motivasjon har vært et problem under koronapandemien, men når Gisundkoret nå har startet en ny sesong, er det faktisk med fem nye korister i rekkene. På programmet for høsten står det to konserter i tillegg til lørdagens evenement på Grasmyr grendehus.

Sangkafé har koret hatt to ganger i året, men nå har det populære, musikalske møtepunktet ikke vært arrangert siden 2019, forteller Eva Line Nergård, dirigent i Gisundkoret.