Å nyte kjøreturen – også på grusvei

Med Kai Fjellbergs første soloalbum «Gravel Roads» nyter du kjøreturen – også på grusvei.

SOLO: Kai Fjellberg, her på scenen under Finnsnesbluesen. Den 15. oktober lanseres albumet «Gravel Roads». Har du sansen for det klassiske bluesuttrykket, har du virkelig en god road trip foran deg.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Kai Fjellberg, bosatt i Bodø, men med røtter fra Ibestad, har stødig grep rundt gitarhalsen i flere bandprosjekt i tillegg til The Blues Express. Siden i fjor høst har han arbeidet med sitt første soloalbum. Forut har han sluppet tre singler, alle med radiotid både i inn- og utland samt strømminger.

I fjor kom «When The Train Pulls Out», Fjellbergs første singel som soloartist, bare dager før han inntok Finnsnesbluesen. Da han i år igjen stod på scenen på Hugos pub på Finnsnes, var det nettopp med mye av materialet fra «Gravel Roads» i gitarkofferten.