Disse vil bli direktør ved Hålogaland Teater: – Nå må vi se fremover

Søkerlisten til den prestisjetunge stillingen som direktør ved kanskje Nord-Norges største kulturinstitusjon, Hålogaland Teater, er klar.

KANDIDATER: Dette er noen av søkerne på stillingen som direktør ved Hålogaland Teater. Bodil Kjelstrup er vikarierende administrativ leder for Tromsø Internasjonale Filmfestival (TIFF), Veronica Evertsen er senterleder ved Nerstranda AS, og Siri Børs-Lind er arenaleder på Rakettnatt, Winterland og Polaris Productions.   Foto: Privat

kultur

Etter 13 år i tjeneste går Beate Stang Aas av som direktør ved Hålogaland Teater (HT).

– Vi har vært heldig som har hatt en direktør som har passet perfekt til de forrige 13 årene. Nå må vi se fremover. De neste ti årene krever for teateret, og hele verden, høyst sannsynlig noe annet enn de forrige ti årene krevde. Derfor må vi se etter en person som passer til det, sier Linda Beate Randal, styreleder ved HT til iTromsø.