Starter innsamlingsaksjon:

– Utelukker veldig mange slik det er nå

Kafé og kreative verksteder ligger i 2. etasje, men bygget mangler heis. Nå starter Ikkje aleina i Midt-Troms innsamlingsaksjon.

INNSAMLING: Ikkje aleina i Midt-Troms starter innsamlingsaksjon for å få heis i lokalene til Senja Frivilligsentral på Heimlymyra. – Slik bygget er nå, utelukker det veldig mange, sier Wibeke Iversen. Fra venstre: Vivian Hogefeld, Åse Hjemlund-Hansen, Henriette Viken, Wibeke Iversen og Siv Tverelv.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Ikkje aleina i Midt-Troms er en gruppe som er opprettet for å skape en møteplass for folk som er enslige, ensomme eller kanskje ikke kjenner så mange i kommunen. De har en facebookgruppe med samme navn, og de har en fysisk møteplass som per i dag er i lokalene til Senja Frivilligsentral i Sjøgata på Finnsnes.

Der må de foreløpig være, selv om de har så lyst til komme til frivilligsentralens nye lokaler på Heimlymyra. Med medlemmer som har nedsatt funksjonsevne, er utformingen av bygget et problem.