Støttekonsert for familien Collin:

Moddi: – En historie det er umulig å ikke la seg berøre av

Fredag opptrer Moddi på støttekonsert for familien Collin på Finnsnes. Han har skrevet en egen låt til familien, og ser ikke bort ifra at det blir flere.

MØTE: – De er jo bare noen herlige mennesker som fortjener alt godt, sier Pål Moddi Knutsen. Her under et besøk hos familien Collin på Finnsnes i fjor.   Foto: Privat

kultur

Fredag arrangeres støttekonsert for familien Collin i Finnsnes kirke, hvor flere lokale artister skal bidra. Blant dem er senjaværingen Pål Moddi Knutsen, som er en av etter hvert mange kjente personer i Norge som har engasjert seg i saken.

– Først og fremst er dette en historie det er umulig å ikke la seg berøre av. I tillegg har jeg hatt gleden av å treffe familien et par ganger, og de er jo bare noen herlige mennesker som fortjener alt godt, forteller artisten.