– Godt samarbeid mellom generasjonene i praksis

Elevene fra valgfaget «Innsats for andre» bidro til at alle de 81 deltakerne på eldrefesten fikk en trivelig kveld i kulturhuset i Sørreisa.

GODE HJELPERE: Fredag 1. oktober ble eldredagen markert i kulturhuset i Sørreisa – gode hjelpere under arrangementet var Alice Leah Larsen, Kristine Marie Jensen, Emil Christoffer Andersen, Sunniva Nordli og Mia Bakkehaug Kvalheim.   Foto: Privat

kultur

Arrangørgruppen bestod av eldrerådet, pensjonistforeningen, LHL, Lions og Frivilligsentralen. De hadde både ansvar for opplegget og gjorde den praktiske jobben med rigging og rydding. Konferansier var Bjørnar Larsen fra eldrerådet.

– Elevene fra «Innsats for andre» gjorde virkelig en flott innsats for å bidra til en smidig gjennomføring av festen. Gruppen var med Emil Christoffer Andersen, Kristine Marie Jensen, Alice Leah Larsen, Mia Bakkehaug Kvalheim og Sunniva Nordli sammen med lærer Solbjørg Renate Johansen. De levde virkelig opp til temaet om å gjøre livet hyggelig for andre, med mye praktisk arbeid. De serverte middagsmaten, tok praktisk arbeid på kjøkkenet og var ivrige loddselgere. Det er godt samarbeid mellom generasjonene i praksis, er arrangørkomiteen enige om.