– Kan ha ringvirkninger for hele regionen

Å gjøre Heimly til et knutepunkt for kunstformidling og til arbeidsplass for kulturutøvere kan ha ringvirkninger for hele regionen.

POTENSIAL: Hovedbygningen på Heimly, i empirestil, ble bygd 1916 av Troms Indremisjon som folkehøgskole. Tone Kolaas og Viggo Ditlevsen viser til den tidligere folkehøgskolens potensial for å være et knutepunkt for kunst og kultur.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

I sitt leserinnlegg «Heimly – kunst-, kultur- og kompetansesenter» viser Tone Kolaas og ektemannen Viggo Ditlevsen til den tidligere folkehøgskolens potensial for å være et knutepunkt for kunst og kultur, både innenfor kunstformidling og som arbeidsplass for kunstnere og kulturutøvere.


Heimly kunst-, kultur og kompetansesenter:

«Huset står der nærmest perfekt for et slikt prosjekt»


Arkitekt Ditlevsen, som selv er fra Finnsnes, tror ikke folk egentlig er klar over i hvor god stand bygningen er.