Ledige billetter takket være gjenåpning

Fredagens melding om gjenåpning gjør at lørdagens festforestilling i Kulturhuset Finnsnes nå har ledige billetter.

LEDIGE BILLETTER: Kulturhuset Finnsnes markerer fjorårets jubileum med festforestilling lørdag 25. september – på scenen står blant annet Gudrun Falch og Dan Lorentzen, her fra en tidligere duett. Takket være gjenåpningen er det nå ledige billetter til forestillingen.  Foto: Eirik Dahl

kultur

Da er det bekreftet at alle restriksjoner tilknyttet kulturlivet opphører, med virkning fra lørdag 25. september kl. 16. Det betyr at 1-metersregelen forsvinner, det blir slutt på faste tilviste plasser og antallsbegrensninger. For kulturhuset, og alle øvrige arrangører, medfører det at kulturarenaenes kapasitet kan nyttes fullt ut.

– På kort sikt betyr det at lørdagens jubileumsforestilling går fra å være nærmest utsolgt, til å nå ha god kapasitet. Det innebærer også at alle som ikke har klart å sikre seg billetter til de mange fantastiske forestillingene som kommer utover høsten, nå har mulighet, forteller Cato Simonsen, kultursjef i Senja kommune.