– At serien skulle nå så langt, hadde vi ikke forventet

I Kulturhuset Finnsnes blir det 28. september mulig å få en forsmak av den nye serien om bestemor – og møte Sindre og bestemor live.

NY SERIE: Bestemor rider igjen — Sindre Olav Fredriksen og Britt Jørgensen på sykkeltur på Senja 2021. Tirsdag 28. september blir det forhåndsvisning av de to første episodene i Kulturhuset Finnsnes. Der vil publikum også møte bestemor Britt Jørgensen og barnebarn Sindre Olav Fredriksen.   Foto: Stein Eirik Simonsen

kultur

Britt Jørgensen fra Senja gjorde stor suksess i den prisbelønnede julekalenderen «3 nøtter til bestemor» i 2019. Tirsdag vises de to første episodene av den nye serien «Bestemor rider igjen» i kulturhuset. Der har publikum ikke bare en gylden mulighet til å få se episodene før premieren 10. oktober: I kulturhuset møter du også Jørgensen og barnebarnet Sindre Olav Fredriksen live.

Etter at episodene er vist, er det samtale på scenen sammen mellom Jørgensen, Fredriksen og Folkebladets redaktør Steinulf Henriksen. I den nye serien er bestemor på sykkeltur Senja rundt sammen med barnebarnet Sindre.