– Finnsnes og blues har liksom hørt sammen gjennom årene

For mange har Finnsnes og blues alltid hørt sammen. Helgens musikkarena på Hugos pub var både konsertscene og møtested.

FINNSNESBLUESEN 2021: Go-On på lydprøven – bandet stilte med Astrid Myrvang Hagen, Cato Larsen, Dag Simonsen, Svein Harald Karlsen, Roger Thomassen, Ulf Andreas Lange og Sigurd Tobiassen.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Nedskalert i format betyr på ingen måte noen forringelse i musikalsk kvalitet: BlåCompaniet, Go-On, Blårøyk fra Narvik og Kai-Sverre Fjellberg med Per Øyvind Winther og Gunnar Holmstad: De har alle de blå tonene til felles, men varierer i både uttrykk og sammensetning, fra trioen «Kings of Joy» bestående av Fjellberg, Winther og Holmstad, til septetten Go-On. De arbeider med musikk i større eller mindre grad, og noen av dem har plateutgivelser bak seg. Fjellberg har – i tillegg til diskografien med Blues Express-en – også et kommende soloalbum i vente, hans første, i oktober.

På Hugos pub deler de scene.