– Første stedet vi plottet inn

For Jørn Hoel er et besøk i Brøstadbotn mer enn bare et vanlig stoppested på en konsertturné.

GOURMET: Musikk og matopplevelser i kombinasjon på turné – for Jørn Hoel var det ekstra spesielt å besøke Brøstadbotn torsdag. Her sammen med Tore Nordahl på Dyrøymat.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Brøstadbotn har alltid hatt en spesiell klang for han. Etter en konsert på Finnsnes høsten 2020 lånte han seg en bil og kjørte til Dyrøy – for å besøke slekten som han ikke hadde sett siden han var her som guttunge. For en musiker som også er gourmet, ble det en dobbel opplevelse.

– Det første jeg fant da jeg kom hit, var Dyrøymat, og jeg ble så overrasket over hvor stor produksjon de hadde. De har utenlandske produkter som er vanlig å finne på gourmetbutikker i Oslo. Det er veldig inspirerende for dem som er interessert, kunne han fortelle torsdag ettermiddag etter å ha besøkt bedriften igjen.