Fra rock til visesang

Heavyrock og operapub, visesang og americana – den store, lille scenen på Skaland rommer mye.

KULTURSCENE: Pila Pub & Kultur på Skaland har en scene som favner vidt i flere sjangrer – nå sist med visesangeren Ann-Iren Hansen på scenen.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Det er etter hvert blitt en lang liste på landskjente artister som har vært innom Pila Pub & Kultur: Lars Bremnes, Sigrun Loe Sparboe, Hollow Hearts, Lisa Skoglund – bare for å nevne noen. Det har vært boklansering og filmfremvisning. Stephen Ackles har selv rocket løs to ganger fra scenen på Pila.

– Andre gangen stod han på pianoet, og foran scenen hadde vi 80 stykker. Det var et lydnivå du ikke ville ha tålt andre steder. Men på grunn av lydhimlingen og dempingen i lokalet funker det her, forklarer Morten Eriksen, en av de tre som driver kulturpuben.