Premiert i verdens største fotokonkurranse

I 2019 kjøpte Truls Jørgensen Aasnes sitt første (!) kamera. I august ble han en av de premierte i verdens største fotokonkurranse.

MOTIVERT: Truls Jørgensen Aasnes solgte unna bildrømmen for å investere i utstyr som ville gjøre hverdagen som hobbyfotograf triveligere. Sammen med en kompisgjeng dyrkes hobbyen sommer som vinter, natt og dag.   Foto: Eirik Nicolai Heim

kultur

Med 606.289 innsendte bidrag er CEWE Photo Award verdens største fotokonkurranse. De har nå kåret de beste bildene i ti kategorier. Flere norske har blitt trukket frem av juryen og har fått plass på listen over topp 1000 og topplistene i flere av kategoriene. Med mange sterke bidrag i kategoriene natur, dyr, landskap og arkitektur og teknologi er 16 norske fotografer på topp med ett eller flere bilder, opplyser CEWE Skandinavia i sitt presseskriv.

Truls Jørgensen Aasnes er en av de premierte i kategorien «landskap».