Forsterker bandet og inviterer til kulturhelg

Tre tiår – tre konserter: Blått & Rått inviterer til storslagen kulturhelg 3. – 5. september.

JUBILEUM: Blått & Rått feirer 30 år – fra venstre Ronald Alertsen, Svein Kaspersen, Janne Bark, Knut Amundsen og Kjetil Andreassen.   Foto: Privat

kultur

Blått & Rått feirer 30 år som band og turnerer i høst og vinter med et spesialkonsept et rundt jubileum verdig. Til helgen er bandet forsterket med Janne Bark, Lena Jinnegren og Freidig mannskor med hele 30 medlemmer. Jubilanten selv ser frem til igjen å være ute på veien. Siste konsert var i slutten av juni på Finnsnes.

– Vi har nærmest ligget i dvale etter at landet stengte ned, og har bare fått gjort et fåtall konserter siden vinteren 2020. Nå kan vi love publikum en forrykende aften med ekte nordnorsk rock’n roll, opplyser bandet i pressemeldingen.