Nordnorsk humor og magi med lattergaranti

Trioen Skoglund/Nordnes/Radini har lattergaranti når de besøker Finnsnes feriesenter med sitt show fredag 3. september.

SHOW: Tore Skoglund og Axel Olsen med scenenavnet Radini besøker sammen med Fridtjof Nordnes Finnsnes feriesenter fredag 3. september med showet «Du skal flire mye».   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

«Du skal flire mye» – tittelen på showet lever opp til det trekløveret serverer fra scenen. I snart et tiår har de turnert, men som så mange andre har de hatt pause under koronapandemien. Publikum har grunn til å føle seg privilegert: Forestillingen på Botnhågen utenfor Finnsnes på fredag er faktisk den første etter koronaen, forteller Skoglund. Sammen med Fridtjof Nordnes og Axel Olsen tilbyr de en humor- og underholdningspakke som faktisk er av internasjonal klasse: To av veteranene i norsk humorbransje på samme scene som en magiker med nasjonale og internasjonale titler i sin profesjon.

Lun, nordnorsk humor

– Vi merker at folk ønsker å flire igjen. Showet er linket opp mot rorbua: Det er i samme, folkelige stilen, med lun, nordnorsk humor. På kanten, men aldri over, , sier Axel Olsen.