– Har fått høre at jeg passer til å spille Ronja

Hun har sunget så lenge hun kan huske, hun hadde hovedrollen i «Jul i hjertet» som tiåring, og hun er den yngste som er tatt opp i UKM Arctic. Nå venter tittelrollen i «Ronja Røverdatter».

TRIVES PÅ SCENEN: Hannah Tøllefsen (13) fra Husøya er en av to som skal ha tittelrollen i «Ronja Røverdatter» i Tromsø kulturhus sin store oppsetning. Nå øves det hektisk frem mot premieren 8. september – her sammen med Harald Bakkeby Moe som spiller Lilleklippen og er leder for koret i oppsetningen.   Foto: Privat

kultur

Hun har fått høre at hun passer til å spille Ronja, 13 år gamle Hannah fra Husøya. I fjor ble hun, etter to runder audition med til sammen over 70 kandidater, valgt ut som én av de to som skal dele på hovedrollen i oppsetningen til kulturhuset i Tromsø. Premieren skulle egentlig være i oktober i fjor, men både øvinger og fremføring ble utsatt under koronapandemien.

Nå er imidlertid alt i gang igjen, og 8. september er første forestilling på hovedscenen. Hannah gleder seg.