– Vi gleder oss bare til å starte opp

Finnsnes korforening har ikke hatt øvinger i hele 2021. Men nå starter sesongen, og nye medlemmer ønskes velkommen.

OPPSTART: Tirsdag den 31. august møtes Finnsnes korforening til ny sesong. Koret har ikke hatt øvinger i hele 2021. Her fra en konsert i januar 2020.   Foto: Birger Caspersen

kultur

Tirsdag den 31. august, på tampen av sommermåneden, er første korøving i Finnsnes kirke. Starten på høstsesongen er ofte et godt tidspunkt å ønske nye medlemmer velkommen på. Denne gangen er det nærmest som en ny start for hele koret, tenker Greta Tøllefsen, leder i Finnsnes korforening. Det er verd å merke seg at man ikke trenger ha bakgrunn fra kor tidligere. Hovedsaken er at du har sangglede.

– Vi hadde noen øvinger høsten 2020, men alt stanset opp da vi måtte avlyse julekonserten. Nå er det nesten et år siden vi øvde sist. Vi håper det er noen nye som kan tenke seg å starte hos oss, for nå er det egentlig en ny begynnelse for alle kormedlemmene, sier hun.