Her blir det konserter for første gang på halvannet år

Den 24. og 25. september åpnes Kråkeslottet på Senja for konserter for første gang på halvannet år – med en sjangerbredde som spenner fra viser til hip-hop.

VENTEFESTIVAL: Den 24. og 25. september åpnes Kråkeslottet for konserter for første gang på halvannet år – én av konsertene som presenteres, er «Kvinner fra øyene» med Marit Sandvik, Øystein Norvoll og Stein-Gunnar Bondevik.   Foto: Pressefoto

kultur

Ennå må vi vente før vi kan fylle huset helt til randen, men mens vi venter, arrangeres det Ventefestival på Kråkeslottet, forteller arrangørene i pressemeldingen.

– Billetter legges ut for salg søndag 29. august. Per nå kan vi kun slippe inn 40 personer per kveld. Alle som ikke får billett, settes på en venteliste, og får tilbud om billett dersom der åpnes for større publikum, opplyses det via presseskrivet.