Tilbake til normalen igjen

Utgangen av juli måned er regntung, men dårlig vær ute er godt kinovær inne.

UTSATT PREMIERE: «Fast & Furious 9» hadde utsatt premiere fra i fjor.  Foto: Foto: Universal Studios

kultur

I et svært så annerledes kinoår, slik det ble i fjor, var kinoen stengt i juli. Etter gjenåpningen på høstparten ble det drevet kino ut året – frem til en lokal smittesituasjon i Senja kommune førte til at kinoen stengte like før jul.

– Da vi åpnet kinoen i april i år, var det i begynnelsen veldig tynt med besøk. Noe av det skyldtes naturligvis filmutvalget. Men besøket har gradvis økt, og nå er vi tilbake til normalen igjen og har hatt godt besøk hele sommeren. Vi har selvfølgelig fremdeles noen begrensninger når det gjelder antall besøkende i salen, men disse treffer ikke kinoen i like stor grad, for det er sjelden at vi har full sal, forteller kinosjef Kay Erling Ludvigsen.