Skaland-elever med boksuksess

Bergsfjorden som boka heter ble revet ut og nytt opplag er under bestilling. Den beskriver mye unik og spennende kulturhistorie.

ELEVER MED BOK: Boka «Bergsfjorden» har slått godt an og nytt opplag er på tur inn etter at første opplag med 50 eksemplarer ble revet ut. Tjener de en hundrelapp pr bok, vil det gå til en klassetur. F.v. Angus Bønes, Sigurd Olsen, Andreas Skogland, Benjamin Dagsland og Simon Pedersen.  Foto: Privat

kultur

– Boka ble supergodt mottatt og vi har måtte trykke den opp i nye eksemplarer, sier lærer ved Berg Montessori skole på Skaland, Lill Eilertsen.

En markedsundersøkelse viste at åtte personer ville kjøpe den og de startet opp med et forsiktig opplag på femti eksemplarer som ble revet ut med en gang. Dermed har de bestilt 25 til av boka som er innbundet.