Musikk i sentrum

Lørdag 19. juni spiller Sørreisa musikkforening på torget på Finnsnes. Musikantene selv ser frem til sin første konsert siden pandemien.

KONSERT: Sørreisa musikkforening, her fra høstkonserten i oktober i 2020, spiller på torget på Finnsnes lørdag 19. juni.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Jo, det har vært litt spilling på nasjonaldagen samt en slags «minikonsert», men dette er første opptreden hvor musikkforeningen får spille et litt annet repertoar, forklarer Ulf-Tore Larsen, leder i korpset. Konserten blir midt i sentrum av byen, ved siden av Fruene på torget.

– Dette er en fin anledning til å komme i musikalsk stemning på en lørdag. Vi spiller to økter med en liten innlagt pause. Setlisten spenner fra vanlig korpsmusikk til Queen og «Bohemian Rhapsody», til Dance With A Stranger, storbandmusikk med «Mambo No. 5» og «Fly Me To the Moon». I tillegg har vi en del latinamerikanske rytmer og både norsk og utenlands populærmusikk som «Drømmedame» og «Hey Brother».