Grottekonsert med Aurom: – En veldig spennende gruppe

Lørdag 12. juni inviterer Kalottspel til grottekonsert på Rundhaugen med sanggruppen Aurom. Da loves både en annerledes og stemningsfull opplevelse av vokal folkemusikk.

VOKALGRUPPE: Aurom har grottekonsert lørdag på Rundhaugen.   Foto: Privat

kultur

Etter en vår preget av avlysninger er juni blitt en god konsertmåned for Kalottspel. Konserten på lørdag er andre konserten så langt. Grotten er for øvrig en konsertarena som skaper en helt spesiell stemning. Daglig leder i Kalottspel, Nina Fjeldet, gleder seg.

– Aurom er en veldig spennende gruppe. Det er små, tekstlige fortellinger og stemninger, formidlet med både var og rå vokalføring. Vi er overbevist om at Aurom og Grotta som arena vil bli en veldig god match, forteller Fjeldet via presseskrivet fra Kalottspel.