Én debutant, flere veteraner og én spellemann

Én debutant, en spellemannprisvinner og flere veteraner fra kulturlivet i Midt-Troms: Lenvik menighet inviterer til sommerkonsert.

PASJONERT: Nataniel Martin Moddy-Lyngstad er en talentfull, ung mann med en pasjon for orgelspill, forteller Sarah Blamire. Han deltar for første gang på menighetens sommerkonsert.   Foto: Privat

kultur

Solister denne lørdagskvelden er blant andre Eirik Vildgren og Stéphanie Turcotte på henholdsvis piano og vokal. Vildgren arbeider som organist på Senja og har bakgrunn som musikkprodusent og som musiker i den Spellemannspris-vinnende duoen Konradsen.

– Stéphanie kommer fra Canada og har bakgrunn i klassisk musikk. Hun jobber for tiden med sitt solo-prosjekt som singer/songwriter. Eirik har fortalt oss at det kanskje kommer en sang på fransk, og at de gleder seg masse til å spille hos oss, forteller Sarah Blamire.