Arrangerer internasjonal kunstutstilling

Helgen 11. til 13. juni arrangeres utendørs kunstutstilling i alle ruindelene av Salangsverket – fra fjæra til fjell.

SALANGEN BIENNALE: Både ruinene av det gamle Salangsverket og området rundt har mye som legger til rette for kunstutstilling. Fredag 11. juni åpnes Salangen biennale.   Foto: Lavangsnes Wunderkammer

kultur

Salangen biennale er en temporær, utendørs kunstutstilling, hvor verk fra 17 kunstnere, fra Norge og utlandet, vises frem. Arrangør er Lavangsnes Wunderkammer i samarbeid med Ann-Lisbeth Stiberg, og uttrykksformene omfatter både skulptur, maleri, performance, foto, video og lyd. Både utstillingen og programmet rundt er gratis, forteller Selma Köchling ved Lavangsnes Wunderkammer.

Kunstløp

– Salangen biennale skal bli et rom for dialog mellom samtidskunst, kulturminne, landskap og publikum. Våre samarbeidspartnere, som Sør-Troms Museum og Historielaget, vil ta besøkende med på guidede turer gjennom historien til Salangsverket. Vi organiserer «Kunstløp til Vinkelen», et terrengløp til kunstutstilling. Salangen IF Trim tar besøkende med på en trimtur til Vinkelen. Under utstillingen er det flere performances og lydinnslag å se og høre, sier Köchling.