Musikk i sentrum

Geiga og Senja kulturskole sørget for musikalsk stemning i Finnsnes sentrum.

SENJA KIDS: Trioen fra Senja kulturskole fikk publikum med seg – bandet består av Agnes Hov, Malin Johanna Bjørnstad og Kåre Marcus Bjørnstad.   Foto: Arne Ivar Hanssen

kultur

Det har ikke vært flust av utekonserter de siste ukene. Lørdagens arrangement på torget var i så måte en kjærkommen, kulturell forsmak på hva sommermånedene forhåpentligvis vil romme. Selv terna blandet seg inn i koret da viseklubben Geiga gikk på scenen.

VISEKLUBB: Geiga på scenen – visegruppen består av Børge Henriksen, Per Harald Hansen, Linda Hansen og Stein Erik Henriksen.   Foto: Arne Ivar Hanssen

Stod lenge på venteliste

Birgit Noreng, leder av Senja kulturråd, holdt appell før elevene fra kulturskolen startet selve konserten. For elevene fra kulturskolen, fordelt på band og solister med setliste fra Creedence til Lady Gaga, føltes det godt å se publikum igjen.