Skolekorpset kan endelig invitere til konsert

Fredag 4. juni kan Sørreisa skolekorps omsider invitere til «At the Movies - a music night».

KONSERT: Sørreisa skolekorps har alltid vært et aktivt korps, her fra en konkurranse i Narvik i 2017. Fredag inviterer korpset til konsert i Sørreisa kulturhus.   Foto: Paul Dahlø

kultur

Her lover arrangørene en konsert med fengende filmmusikk. I tillegg til korpset stiller også solister fra Privilegium Gospel og egne solister fra juniorkorpset på scenen. Konserten er etterlengtet og skulle egentlig ha vært allerede i mars, men etter myndighetenes daværende anbefalinger ble arrangementet avlyst.

Mange, både i korps og blant publikum, hadde da gledet seg til en musikalsk filmkveld, for det har vært få konserter det siste året i kulturhuset i Sørreisa. Ikke minst for musikantene selv hadde det vært en ekstra motivasjon å arbeide frem mot et slikt arrangement. Det ble ingen fremføringer på 17. mai 2020. I stedet ble det «punktspillinger» etter nasjonaldagen og utendørsopptredener flere steder. Korpset rakk en øvingshelg i høst før det kom en ny, kulturell nedstenging. Julekonserten og adventskafeen ble avlyst, og å øve frem mot en konsert var lyspunktet på etterjulsvinteren.