Lyst heile natta og Kalottspel:

Dobbel konsert med Ragnhild Furebotten trio

Ragnhild Furebotten trio med konserten «Klopper» står fredag og lørdag på scenen på Lysnes ungdomshus på Senja og på Høgtun Kulturklynge i Målselv.

KONSERT: Fredag 4. og lørdag 5. juni står Ragnhild Furebotten trio på scenen med konserten «Klopper», fredag på Lysnes på Senja, lørdag på Høgtun i Målselv.   Foto: Helge Brekke

kultur

Albumet «Klopper», som i hovedsak byr på nyskrevne slåtter av Furebotten, kom høsten 2019 og er hennes nyeste utgivelse med egen trio. Turneen, med start i Harstad tirsdag 1. juni, er i Troms i regi av Folkemusikk Nord. Opprinnelig var den lagt til 2020, men ble som så mye annet utsatt under koronapandemien.

Soloprosjekter

Furebotten er en av landets mest markante folkemusikere og komponister innenfor sjangeren. Hun har gjort suksess i grupper som Majorstuen, Fotefar og Hekla Stålstrenga, har samarbeidet med en rekke andre musikere og komponert bestillingsverk til teater, danseforestillinger og festivaler.