Inviterer til sangkveld

Finnsnes kantori inviterer onsdag 2. juni til sang i sommerkvelden i Finnsnes kirke.

SANGKVELD: Finnsnes kantori, her fotografert i Finnseter kapell i 2018, inviterer til sang i sommerkvelden i Finnsnes kirke onsdag 2. juni.   Foto: Privat

kultur

Første gangen Finnsnes kantori avsluttet vårsemesteret med «Syng i sommernatten», var i terminalbygget på Valen. I 2013 ble arrangementene lagt til Finnsnes kirke, og siden 2015 har koret satset på institusjonsbesøk i vårhalvåret.

– Da har vi fremført sanger fra vår nasjonale kulturarv og utfordret beboerne til å synge med. Så ble det stopp under koronapandemien. Nå tar vi opp tråden fra tiden på terminalen og innbyr til allsang i tillegg til at koret synger fra eget repertoar. Tidspunktet er endret til kveldstid – derfor har vi også gjort en navnejustering, opplyser arrangørene i presseskrivet.