I morgen spiller han på Finnsnes -feirer 40 år på veien

Stephen Ackles feirer 40 år på veien. Torsdag 27. mai står han på scenen på Kulturhuset Finnsnes.

KONSERT: Torsdag 27. mai har Stephen Ackles konsert på Finnsnes.   Foto: Gitte Johannessen

kultur

Den folkekjære artisten fra Telemark er på en turné hvor publikum får være med på en reise i Ackles’ musikalske univers. I løpet av forestillingen blir man bedre kjent med artisten på scenen, hvordan det hele startet hjemme i Brevik, hvilke musikalske forbilder som har lagt listen for karrieren, og om møtene med artistene som har gjort sterke inntrykk. I tillegg til Stephens egne låter gjøres det plass til mye av musikken, humoren og entertaineren som vi alle har et forhold til, skriver kulturhuset på sine nettsider.

På scenen står foruten artisten selv Rune Bræck på gitar, Kim Karlsen på trommer, Øyvind Nilsen på bass og Robert Frantzen på tangenter.